• Foisor si gratar
  • Salon corp A
  • Salon corp B

Cazare Bran – Camere

Pensiuni Bran – Prezentare si dotari

Pensiunea Bradul Inalt va invita sa-i pasiti pragul ori de cate ori sunteti in cautarea unei variante de cazare in Bran sau Bran Moieciu.(Cazare Bran; Pensiuni Bran)

Stim sa oferim musafirilor noastri toate conditiile de confort, liniste si ambianta placuta, pentru ca dumneavoastra sa savurati cat mai mult sederea si vacanta in zona Bran Moieciu.

Pensiunea dispune de 17 camere (14 camere duble, 2 apartamente si o camera single). Cele 17 camere sunt dispuse in 2 corpuri de cladire situate in aceasi curte, corpul principal format din 12 camere si corpul 2 format din 6 camere.

Corpul principal format din 12 camere din care sase camere si un apartament sunt situate la etajul unu al pensiunii, celelalte  la mansarda. Corpul 2 format din 6 camere duble din care 2 camere situate la parter si 4 camere situate la etaj. Fiecare camera este dotata cu baie proprie cu dus si  internet wireless, uscator de par, minibar, detectoare de fum si senzori de alarmare in caz de incendiu, dar FARA TELEVIZOR.(Cazare Bran; Pensiuni Bran; Tichete de vacanta Bran)

NU AVEM TELEVIZOARE IN CAMERE DEOARECE NU DORIM SA PLATIM O TAXA NEMERITATA CATRE URMATOARELE INSTITUTII:

  • UPFAR-ARGOA (Uniunea Producatorilor de Film si Audiovizual)
  • UCMR-ADA (Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor)
  • UPFR (Uniunea Producatorilor de Fonograme)
  • CREDIDAM (artistii interpreti)
  • DACIN SARA (regizori si scenaristi)

Toate camerele de la etajul 1 au balcon propriu cu vedere spre Muntii Bucegi sau/si Muntii Piatra Craiului. Pentru copii, la cerere, putem asigura un pat suplimentar si scaun special pentru servit masa. (Cazare Bran; Pensiuni Bran; Tichete de vacanta Bran)

Preturi 30062022Tarifele se pot modifica cu ocazia sarbatorilor din zona Branului si a celor nationale.

Nota:
Temperatura in camere este de 210C, iar in spatiile comune (restaurant) este de 190C.

In restaurant, dar si in spatiile ce deservesc restaurantul (saloane, terase, protap/gratar) este interzisa introducerea, consumul si prepararea de alimente/bauturi procurate din afara pensiunii. Petrecerile ce depasesc ora de functionare a restaurantului (ora 22) se pot desfasura in foisorul din cadrul pensiunii. Cazare Bran